La vaga a la UdG ha estat massiva fins les dotze del migdia

A partir d'aquella hora s'ha desplaçat la manifestació al centre

La normalitat ha tornat a les aules de les diferents facultats de la Universitat de Girona (UdG). Tot plegat després que els estudiants, que en bloquejaven els accessos, s'hagin desplaçat a la manifestació convocada per a les dotze del migdia al centre de la ciutat. A partir d'aquest moment els alumnes que han volgut anar a fer classe han pogut entrar sense dificultats - fins aleshores només podien passar personal de servei i professors -.
 
Tot plegat, en una jornada de vaga que ha tingut un seguiment massiu a la UdG durant tot el matí. En concret, les facultats amb més afectació han estat les de Dret, Lletres i Econòmiques. Per contra, la de Medicina i Infermeria ha estat on menys seguiment hi ha hagut (20%). Per evitar el pas dels alumnes que volien fer classe, els piquets han barrat amb contenidors i tanques d'obra totes les portes d'entrada de les diferents facultats.
 
Des del Consell d'Estudiants de la UdG s'ha condemnat el bloqueig dels accessos i ho consideren un "atemptat contra les llibertats" dels qui volen fer classe. La protesta s'ha traslladat als carrers a les dotze del migdia, en una manifestació que ha sortit de la Facultat de Medicina