Ridícul del diari d'Eduardo Inda que publica unes falses escultures sobre l'1-O a Girona

El digital acusa Madrenas de posar el conjunt escultòric a l'antiga plaça Constitució

Els lectors amb criteri periodístic saben que les informacions d'Eduardo Inda i el seu diari (OK Diario) sovint els manca rigor i no són degudament contrastades. Aquesta vegada però, el gol que els han marcat per l'escaire és d'antologia. En un gran titular que resa "L'alcaldessa de Girona converteix les mentides de l'1-O en un conjunt escultòric" asseguren que Marta Madrenas ha instal·lat uns capitells que es van fer virals a Twitter dient que es trobaven al poble fictici de Sant Esteve de les Roures.

La mateixa batllessa ha reaccionat a aquesta notícia del digital madrileny a través de la seva compta de Twitter: "El màster d les !Al·lucinant "notícia" sobre la instal·lació d'uns capitells del referèndum a la plaça U d'Octubre de 2017 de Girona. La "informació" és falsa. Tothom sap que aquests capitells són a VERGONYA @okdiario torna a mentir!".

El text, que l'ha signat el suposadament periodista, RRPP i publicista (segons afirma al seu Twitter), Gonzaga Durán, aprofita per explicar com s'ha canviat el nom de la plaça Cosntitució pel de plaça de l'U d'Octubre, embolcallant la decisió democràtica com una estratègia per part de Madrenas de retre homenatge al "referèndum il·legal" després de "destruir a cop de trepant el nom de l'antiga plaça" per tal de "no deixar-ne constància".

A hores d'ara la informació segueix publicada en el seu portal i ja compta amb mig centenar de comentaris de lectors que posen el crit al cel i riuen de la manca de criteri i rigor a l'hora de publicar informacions.