Torna a Camprodon el Carpe Birrem rebatejat com Camprobeer

Tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 d'abril

Camprodon acollirà els dies 28, 29 i 30 d’abril la segona edició del Camprobeer –l’any passat anomenat Carpe Birrem-, un festival sociogastronòmic al voltant de la cervesa artesana i els productes gastronòmics de proximitat. El festival tindrà lloc a la zona del Pont Nou i se celebrarà en un context festiu, amb música en directe, degustacions, maridatges i activitats de caràcter lúdico-cultural. La mostra, promoguda per l’Ajuntament i l’empresa Esdeveniments 7 Vetes, pretén convertir Camprodon en un espai de trobada dels millors productors de cervesa artesana del país.

L’Ajuntament de Camprodon torna a apostar per aquest festival després de la primera i satisfactòria experiència de l’any passat: “La nostra voluntat és continuar oferint als veïns i veïnes de Camprodon i a les persones que ens visiten propostes atractives i de qualitat. La cultura de la cervesa artesana està molt estesa i creiem que és un bon reclam perquè durant aquest pont de Maig ens visitin moltes persones de fora”, assegura el regidor de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica, Xavier Juncà.

Entre les propostes més destacades de l’edició d’enguany destaquen el maridatge de cervesa artesana i formatge que oferiran la formatgeria Roura Soler, de Sant Pau de Segúries, i Cervesa Artesana Minera, de Sant Joan de les Abadesses. Durant tota la fira també s’han programat diferents concerts de grups musicals com The Brand, Leyla Covers, Shamrock Vagabonds, DJ Stuntman, Damià Olivella o Six in Town. També destaca la nit temàtica de dissabte amb la 80 & 90’s Party o el vermut electrònic que es realitzarà dilluns al migdia. A més, també hi haurà una gran varietat d’activitats infantils, des de tallers creatius i tallers gastronòmics, fins a activitats de globoflèxia o maquillatge.

A l’espai d’expositors s’hi trobaran algunes de les cerveses més reconegudes del país. També hi haurà un espai de cerveses sense alcohol, cerveses sense gluten i cervesa ecològica. L’oferta gastronòmica es veurà complementada amb un espai de vermuteria i un altre dedicat a les tapes. Finalment, hi haurà també una aula gastronòmica adaptada per a la realització d’activitats com el maridatge. L’Ajuntament convida tots els veïns i veïnes a prendre part d’aquesta mostra que referma el compromís que té la vila amb la promoció dels productes gastronòmics de qualitat i de proximitat.