Un home amenaça la policia amb una motoserra i un matxet de grans dimensions a Palafrugell

El detingut estava molt alterat i ha oposat una forta resistència

Els fets han passat aquesta matinada al carrer Torres Jonama. L'home, que té 39 anys i es veí de Barcelona, ha començat a provocar aldarulls al bar 'Sol de Nit'. Quan la policia ha arribat al lloc, l'home s'ha atrinxerat dins un cotxe armat amb una motoserra i un matxet de grans dimensions. Estava molt alterat i, possiblement, es trobava sota els efectes de tòxics.

Els agents, que han demanat recolzament als Mossos d'Esquadra, han intentat en va tranquil·litzar-lo. Però poca estona després, l'home ha sortit del vehicle amb la motoserra engegada i ha començat a brandar-la amenaçant els policies. L'individu s'ha desplaçat fins a l'exterior de la benzinera BP, situada a escassos metres del bar, i ha estat allà on se li ha acabat la benzina de la serra elèctrica.

Ha estat aleshores quan ha arrencat a córrer per intentar escapolir-se, perseguit pels diferents policies. L'home ha recorregut uns metres, durant els quals ha caigut i ha perdut la motoserra, però encara duia el matxet. Finalment, els agents l'han interceptat, l'han rodejat i han aconseguit reduir-lo i treure-li el matxet.

L'home estava tan alterat que fins i tot s'ha hagut d'activar una ambulància del SEM per sedar-lo. Se l'acusa dels delictes d'amenaces, resistència i atemptat a agents de l'autoritat. El detingut, que ja té antecedents per agredir policies, està engarjolat a comissaria pendent de passar a disposició judicial.