Girona acull la primera Family Experience centrada en serveis i productes relacionats amb la infància

Tindrà lloc els dies 26 i 27 de maig a Fira de Girona

El Palau de Fires de Girona acollirà el 26 i 27 de maig la primera edició de Family Experience, una fira dirigida al públic familiar que reunirà en un mateix espai empreses, entitats i professionals que ofereixen productes i serveis relacionats amb els infants d’entre 0 i 12 anys. Tot i que en principi s’havien fixat unes altres dates, finalment Family Experience se celebrarà l’últim cap de setmana de maig, amb l’objectiu de convertir-se en la fira de referència del sector a Catalunya.

A Family Experience es podran trobar tot tipus de serveis i productes relacionats amb la infància, agrupats en 14 sectors: alimentació, salut, educació, llar, moda, esports i lleure, cultura, vacances, jocs i tecnologia, mobilitat, regals, wellcome baby, mascotes i responsabilitat social. A més, hi haurà diferents activitats culturals i d’animació dirigides als més petits.

Family Experience vol ser molt més que una fira: pretén ser un espai d’emocions en el qual els visitants visquin una experiència en família. A banda d’oferir tota mena de propostes per al públic familiar, també s’adreça als professionals de l’educació i a entitats com AMPAS i organitzacions del Tercer Sector, així com a programadors d’espectacles infantils.