La 5èna Mostra de Vins DO Empordà de Roses doblarà els cellers participants

Tindrà lloc diumenge 29 d'abril

Diumenge 29 d’abril, de les cinc de la tarda fins les nou del vespre, la plaça Catalunya de Roses acollirà la cinquena edició de la Mostra del Vi DO Empordà, en el marc del Festival Vívid. Enguany, els cellers que presentaran els seus productes a la Mostra seran 12, doblant així la participació del passat any. Durant la tarda tindrà lloc la Gimcana-Vi Kids i s’habilitarà l’espai Vi-Baby per al públic infantil i familiar.

La Mostra del Vi té per objectiu donar a conèixer els productes del territori i contribuir a la creixent interacció entre turisme i enologia. La jornada és una gran oportunitat per tastar, en un sol espai, els diferents productes enològics elaborats per cellers de renom de l’Empordà. Enguany hi seran presents: La Vinyeta, Bodegas Mas Vida, Cellers d’en Guilla, Vinyes dels Aspres, Empordàlia, Hugas de Batlle, Celler Gerisena, Celler Cooperatiu d'Espolla, Vins Joc, Gelamà, Mas Llunes i Tasting Vino.

Com a principal punt receptor de turisme de l’Alt Empordà, a Roses es treballa constantment en la promoció dels productes del territori entre la població local, els visitants i els establiments de restauració, que són els principals promotors dels productes de proximitat.  El sector vinícola empordanès està assolint en general un qualitat àmpliament reconeguda que actes com la mostra del proper diumenge, volen posar en valor.

II Gimcana Vi-Kids

Per segon any, durant la Mostra del Vi, les famílies podran passar també una bona estona participant a la Gimcana Vi-Kids, en què s’hauran de superar diverses proves de destresa: tres en ratlla, tacte i olfacte, punteria, trepitjar raïm, joc de deducció, ... relacionades amb el món del vi. Per als més petits, fins a 5 anys, s’habilitarà també un taller d’artesania a l’espai Vi-Baby.

Sorteig Ruta de les Tapes i del Vi DO Empordà 2018

Durant la Mostra del Vi es durà a terme el sorteig d’un àpat per a dues persones entre els participants a la tercera edició de la  Ruta de les Tapes i del Vi DO Empordà que hagin entregat la butlleta per votar la millor tapa de l’edició 2018. El resultat de la votació es farà públic el mateix dia.