La Setmana Gastronòmica de Girona arriba a la 38ena edició amb noves rutes

Tindrà lloc del 20 al 29 d'abril

L'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, celebra la 38ena edició de la seva primera campanya gastronòmica, la Setmana Gastronòmica.

Del 20 al 29 d'abril, 40 establiments de la ciutat de Girona, mostraran l'essència de la seva cuina amb propostes per a tots els paladars. Restaurants de llarga història a la ciutat i d'altres recentment oberts, donaran al públic la possibilitat de tastar la gran varietat de la cuina gironina.

Entre les noves obertures que s'estrenaran aquest any, trobem el restaurant Cal Ros, al carrer de la Cort Reial, al cor del barri vell de la ciutat, que participarà per primer cop amb un menú degustació basat en l'alta qualitat dels productes de proximitat, i la creativitat del jove Xef gironí, Marc Fiol. La cocteleria Cua de Gall, al carrer Ginesta, molt a prop de la Plaça Catalunya, ens sorprendrà amb còctels especials durant tota la setmana i un menú gastronòmic elaborat amb cura per la Noèlia Méndez i en Marc Trull. Finalment la Taverna Asiàtica Mimi de Man Tong i Rodrigo Palet, presentarà un menú especial parelles, amb plats típics de l'streetfood asiàtic, al bell mig del carrer Nou.