El Girona es queda en fora de joc davant el Betis

Els de Montilivi perden (0-1) en un partit on els han anul·lat tres gols

El Girona FC ha caigut a Montilivi davant del Betis, en un partit d'alt voltatge que s'ha resolt per la mínima (0-1). El gol dels andalusos ha arribat després d'una contra de Joanquín que ha culminat Loren, mentre que els blanc-i-vermells han vist com els anul·laven tres gols per fora de joc. Amb aquesta derrota, el Girona ha acabat amb la ratxa de 7 partits sense perdre a Montilivi i deixa complicada la lluita per Europa, amb un Betis nou punts per sobre.

A la primera part, els dos equips han sortit amb intensitat i ganes d'emportar-se els tres punts. El Betis ha dominat la possessió, però el Girona també ha tingut presència en atac. La més clara dels blancs-i-vermells ha estat un xut de falta per l'esquadra d'Àlex Granell, al que però Dani Giménez ha respost estirant-se i aturant la pilota. Els andalusos, per la seva part, també han tingut les arribades de Fabián, Mandi i Junior.

Les ocasions han seguit fent acte de presència en un partit molt competit. Sergio León i Fabián han pogut avançar el Betis i Portu ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc.

Al 35, ha arribat el gol dels andalusos després que Joaquín arranqués a tota velocitat en una contra que ha trencat la defensa gironina i que, finalment, Loren ha materialitzat col·locant el 0-1 al marcador. Poc després, Stuani ha pogut empatar amb un remat que Mandi ha salvat a la línia de gol.

A la represa, Pablo Machín ha fet un canvi de guió inesperat transformant el clàssic esquema del Girona en un 4-4-2. Per això, ha fet entrar Aday i el "Choco" Lozano per Maffeo i Borja Garcia. L'estratègia li ha sortit bé, ja que els blanc-i-vermells han recuperat més pilotes i han tancat el Betis a la seva àrea fent ús del joc aeri.

Choco Lozano ha enviat un xut desviat i Stuani ha vist com li anul·laven dos gols per fora de joc, un d'ells molt dubtós. Als últims minuts, ha entrat Kevin Soni per Mojica. Els de Machín no han abaixat els braços buscant l'empat però s'han topat amb un Betis sense pressa que ha frenat la intensitat per aguantar el resultat.