Girona destinarà 170.000 euros a projectes de solidaritat i cooperació

Les sol·licituds es poden presentar fins el 10 de maig

L’Ajuntament de Girona ha aprovat destinar aquest 2018 un total de 169.500 euros per a projectes de solidaritat i cooperació. Les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria de subvencions es poden presentar fins al proper 10 de maig a través de la seu electrònica del consistori.

La convocatòria es divideix en dues línies d’ajuts: una per a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional que tinguin com a objectiu garantir l’accés als drets bàsics de les persones (dotada amb 130.000 euros) i una altra per a projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització que tinguin com a objectiu donar a conèixer les causes de les desigualtats nord-sud, la promoció dels drets humans i el foment del consum responsable i de la cultura de la pau (dotada amb 39.500 euros).

El regidor de Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Cristóbal Sànchez, ha remarcat que “és important que des del món local ens impliquem en campanyes de solidaritat que traspassen les nostres fronteres per tal de donar exemple i contribuir a construir una ciutadania i una societat més justes i solidàries”.

Es poden presentar a la convocatòria les entitats sense ànim de lucre de solidaritat i cooperació de la ciutat de Girona i aquelles entitats ciutadanes que, tot i no tenir com a objectiu la cooperació, es plantegen el treball de la solidaritat.