Més de 60 establiments de l'Espai Gironès oferiran descomptes en la Shopping Night

La segona edició se celebra demà

Més de 60 establiments de l’Espai Gironès han anunciat, fins al moment, que oferiran descomptes d’entre el 20 i el 50 per cent i també faran promocions especials durant la segona Shopping Night que es durà a terme aquest divendres 13 d’abril al Centre Comercial. Aquest any la Shoppingg Night estarà ambientada en l’època dels anys 90.

Amb motiu d’aquest esdeveniment totes les botigues i restaurants de l’Espai obriran fins a les 23h i també han programat activitats especials per sumar-se a la gran festa del centre gironí. Els responsables de l’Espai esperen repetir l’èxit de la primera edició.

El centre comercial ha organitzat un gran nombre d’activitats a partir de les 18:00h. Es podrà participar en un concurs d’un cap de setmana a Madrid per a dues persones amb entrades per assistir a la festa We Love The 90’s. La condició és anar a l’Espai Gironès vestit dels anys noranta i registrar-se al Punt d’Informació. Un jurat format per un equip intern del centre decidirà el guanyador i a les 22:45h es farà l’entrega del premi.   

Al Punt d’Informació es repartiran els típics xumets de la sort dels anys noranta i totes les persones que assisteixin a la Shopping Night podran participar en un divertit concurs a través del Facebook. Consistirà en un Facebook Live, que es durà a terme en set ocasions, i on es mostrarà un lloc del centre on hi haurà un dels regals. La primera persona que reconegui el lloc serà el guanyador, presentant un tiquet de compra de 30 euros o de valor superior que tingui data de 13 d’abril. Els regals seran un pack cd’s Spice Girls i Backstreet Boys, un pack de la pel·lícula Expediente X i de primera temporada de South Park, un pack de la sèrie Friends, un pack de la sèrie Buffy caza vampiros, un Furby, un Tamagotchi i una Megadrive Retro.

A partir de les 20h hi haurà una master class de ball a càrrec de Sibiem. Tothom que s’apropi a la plaça central de l’Espai Gironès podrà aprendre a ballar música de la dècada dels noranta i, en acabar, es farà una  gran Flashmob al centre. De les 19:30h a les 22:30h, es comptarà amb la presència de personatges arribats directament dels anys noranta, amb la participació d’actors de la companyia La Minúscula, que interactuaran amb el públic. De les 20h a les 23h, hi haurà Djs amb música dels noranta: tres professionals que punxaran música en les zones de restauració, al mig de la galeria i a la primera planta. De les 20h a les 23h, hi haurà un Fotobooth dels noranta. Els visitants podran passar fer-se unes divertides fotos amb attrezzo de l’època i endur-se un record.