La pitjor versió del Girona dificulta la lluita per Europa

La Reial Societat ha passat per sobre dels blanc-i-vermells (5-0)

Un partit per oblidar, així ha acabat la visita del Girona FC Anoeta. El conjunt gironí ha mostrat la seva pijtor versió perdent davant la Reial Societat per 5-0, en un enfrontament on l'equip basc ha sotmès un Girona irreconeixble i desaparegut durant els 90 minuts. La derrota deixa els blanc-i-vermells vuitens i els allunya de la lluita per les posicions europees.

El Girona ha sortit a Anoeta amb poca intensitat davant una Reial Societat dominant. Els locals han sabut crear perill gràcies a un Januzaj que ha posat contra les cordes l'equip gironí.

Al minut 11, ha arribat el gol dels "txurri urndin". Ha estat Canales qui ha centrat cap a Oyarzabal. Aquest ha intentat rematar sense èxit, però el seu error ha despistat Bono, que ha vist com la pilota acabava al fons de la seva porteria. Els de Machín, però, no han reaccionat amb el gol i han seguit desapareguts mentre que la Reial Societat ha pogut fer el segon, però Hèctor Moreno, que es trobava sol davant la porteria, ha enviat la pilota per damunt el travesser.

La pilota no arribava a Portu i Stuani i, conseqüentment, les ocasions blanc-i-vermelles han estat inexistents, però, a la mitja hora de partit, el Girona ha començat a tenir més presència, fins que ha arribat el segon gol local.

Aquest cop, el golejador ha estat Januzaj, al 34, que, després de rebre una assistència de Rubén, ha regatejat Bono i ha empès la pilota fent el 2-0. A les acaballes de la primera part, els locals han pogut fer el tercer però el xut d'Oyarzabal ha acabat en córner.

A la represa, el Girona s'ha vist incapaç de girar el partit. Stuani ha tingut un mà a mà que podria haver servit per retallar distàncies al marcador, però el porter Toño ha resolt l'ocasió de l'uruguaià. Pablo Mahcín ha intentat sacsejar l'equip fent un doble canvi. Han entrat Aday i Aleix García per Maffeo i Pere Pons, però els blanci-vermells han seguit desapareguts.

Al minut 70, ha arribat el gol que ha sentenciat el partit. Zurutuza ha assistit a Oyarzabal i aquest no ha perdonat fent el tercer gol local.

Poc després, Machín ha mogut la banqueta i ha retirat Portu per Kevin Soni, un canvi que ha suposat el debut del jugador del Peralada. Al tram final, ha arribat el quart gol de la Reial, altre cop de Mikel Oyarzabal, que ha firmat un doblet. I al 87, Juanmi a fet el cinquè després d'una assistència de Zurutuza.