L'Espai Gironès acull una trobada entre Judit Neddermann i els seus fans

Han participat una cinquantena de persones al concurs

L’Espai Gironès ha estat l’escenari d’una trobada entre Judit Neddermann i deu dels seus fans que han pogut compartir unes hores de conversa i música amb la cantant. Els deu fans han estat seleccionats per mitjà d’un concurs que s’ha dut a terme a través de les xarxes socials del Centre Comercial. En aquest concurs hi han participat més de 50 persones. 

La iniciativa, organitzada en el marc del Festival Strenes, s’ha portat a terme per tercer any consecutiu . Fa dos anys es va fer amb Sopa de Cabra i l’any passat amb Ramon Mirabet. Una trobada íntima com aquesta permet rebre directament les respostes dels fans i saber algunes cançons i concerts que han ocupat un espai en la seva vida.

Espai Gironès col·labora amb Strenes des de la primera edició i fa dos anys es va optar per impulsar aquesta iniciativa innovadora, que té un gran ressò.

Els deu participants van poder compartir ahir més d’una hora de conversa i de cançons amb Judit Neddermann.  El Meet & Greet un cop més ha estat un èxit, segons destaquen els responsables del centre. 

El centre comercial porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la confiança amb el centre comercial. Els Meet & Greet amb artistes que participen al Festival Strenes forma part d’aquesta filosofia.