Comencen les obres per fer un geriàtric, un supermercat i un restaurant a les hortes de Girona

Els treballs acabaran a finals de 2019

El parador del Güell de Girona, on hi ha dos supermercats i un local de menjar ràpid, ja hi han començat les obres que completaran el complex per acollir una residència geriàtrica, un supermercat i un altre destinat a restauració de menjar ràpid.

Es preveu que els treballs acabin a finals del 2019. El complex tindrà una superfície construïda de 8.167 metres quadrats i es complementarà amb espais enjardinats privats i aparcaments. El projecte inclou una residència geriàtrica assistida per a gent gran (amb capacitat aproximada per a 147 persones), un local comercial d'uns 1.600 metres quadrats i un altre destinat a restauració d'uns 350 metres quadrats.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va destacar el passat març que "aquesta actuació permetrà completar la urbanització del parador del Güell" situant-hi "serveis i comerços importants per a les persones". L'alcaldessa ha volgut subratllar, sobretot, la construcció del nou geriàtric. "Perquè necessitem espais on la gent gran que ho necessiti pugui estar ben atesa; vivim cada vegada més anys, i això s'ha d'acompanyar amb espais adaptats a aquesta nova realitat", ha dit.