Tossa obre un procés participatiu per decidir com serà el futur skate park

El consistori ofereix tres opcions als veïns

L’Ajuntament de Tossa ha posat en marxa un nou procés de participació ciutadana que haurà de decidir com serà el nou skate park, ubicat en el mateix espai que l’actual.

La consulta s’inicia avui i durarà una setmana. Es pot escollir entre tres opcions de disseny i els vots es poden fer de forma onlinea través del web de participació del consistori  o de forma presencial de 16:00h. a 20:00h. a la mateixa pista de l’skate park a través d’unes butlletes que es posaran a disposició dels ciutadans.

També hi haurà l’opció de votar en una urna fins divendres de 10:00h. a 14:00h. i de 16:00h. a 19:00h. a la Casa de Cultura. És una votació oberta a tota la ciutadania, sense límit d'edat, especialment enfocada als joves tossencs practicants d'esports com l’skate i que utilitzen habitualment aquest espai.

Només cal aportar nom, DNI i mail en el cas de la participació online. El regidor d’Esports, Ignasi Sallés, explica que “davant la petició d’un sector de la població, hem preparat tres propostes de disseny i volem que siguin els mateixos tossencs els que decideixin la millor opció”.