El Consell Comarcal de la Selva incorpora un vehicle elèctric en fase de proves

El faran servir fins el 23 d'abril

El Consell Comarcal de la Selva provarà el funcionament d'un vehicle 100 % elèctric, durant tres setmanes, concretament fins al proper dia 23 d'abril. La cessió es fruit d'un conveni entre el CILMA amb els concessionaris Nissan i Renault per a la sessió de vehicles elèctrics de prova per a diferents ens locals.

Durant aquest període de prova, sense cap cost per al Consell Comarcal de la Selva, el vehicle estarà a disposició del personal de l'equip de manteniment. El vehicle que s'ha cedit al Consell és una furgoneta Renault Kangoo Furfon i s'estima que disposa d'una autonomia d'uns 200 quilòmetres -en funció del tipus de conducció- i es carrega en un endoll convencional.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha recollit el vehicle, aquest dimarts 27 de març al migdia, al concessionari Nissan-Renault Cadere de Santa Coloma de Farners. Tal com ha explicat el president de l'ens selvatà, el Consell Comarcal valorarà les característiques i prestacions d'aquest vehicle i estudiarà la possibilitat de comprar-ne un, per tal de millorar la mobilitat sostenible i refermar el compromís de l'ens comarcal amb el Medi Ambient.

Per la seva banda, el responsable del concessionari, Marc Botella, ha explicat:  "aquesta cessió es fa perquè els ens locals coneguin de primera mà els avantatges econòmics i mediambientals que els vehicles elèctrics de zero emissions proporcionen".  En aquest sentit, Botella ha dona a conèixer els aspectes tècnics d’aquest tipus de vehicles.