Gloria Gaynor celebrarà els 40 anys del tema 'I will survive' al Sons del Món

L'actuació serà l'única que l'artista farà aquest estiu a la Costa Brava

La cantant Gloria Gaynor celebrarà els 40 anys del tema 'I will survive' al festival Sons del Món Vi & Music de Roses. El concert tindrà lloc el dissabte 4 d'agost a la Ciutadella de Roses i les entrades surten a la venda aquest dimecres a les 10 del matí. Gaynor és la primera confirmació del cartell de l'onzena edició del certamen empordanès. 'I Will Survive' és una cançó considerada un clàssic de l'empoderament femení. Per primera vegada s'escrivia una lletra des del punt de vista d'una dona, que feia veure a l'examant que era lliure i podia seguir endavant sola. Publicada l'any 1978, va rebre un dels únics Grammys que s'han donat a la música disco.
 
Gloria Gaynor és considerada com una de les dives de la música disco dels '70 i '80 gràcies a èxits com 'Never can say goodbye', 'I am what I am', 'Reach out I'll be there' o 'Can't take my eyes off you'. També és una artista respectada per la lluita en campanyes benèfiques a favor de diferents col·lectius en risc d'exclusió social.

Als 69 anys Gaynor continua fent gires mundials. L'actuació a Roses en el marc del Sons del Món serà l'única d'aquest estiu a la Costa Brava.