Tallades fins a sis carreteres secundàries per la neu

Es manté fins les 8h la restricció de camions

El Servei Català del Trànsit manté la restricció de circulació de camions de gran tonatge en algunes vies principals fins a les 08.00 hores. La mesura, que inicialment estava prevista fins a les 06.00 hores, s'allarga per la previsió que continuï nevant. Les vies afectades són la C-25, entre Cervera i Santa Coloma de Farners, la C-37, entre Manlleu i Olot, la C-17, entre la Garriga i Ripoll, la C-16, entre Bagà i la boca sud del Túnel del Cadí, l'A-2, entre Cervera i Abrera, i la C-58, entre Terrassa i Castellbell i el Vilar. Tot i això, alguns camions han començat a circular per l'A-2 cap a les sis del matí. Mentrestant, a causa de la nevada hi ha sis carreteres secundàries tallades.
 
Les carreteres tallades són la BP-1417, a Sant Cugat del Vallès, la BV-1415, a Cerdanyola del Vallès, la BV-1462, a Barcelona, la BV-2425 a Castellví de Rosanes, la GIV-4016, a Toses, i la GIV-5201 a Viladrau.

A més, cal circular amb cadenes en sis carreteres, com ara la N-340 a Vallirana, l'accés al Pla de Beret, la C-28 al Port de la Bonaigua, la L-500 a Pont de Suert fins al balneari de Boí, la 501 entre la Vall de Boí i el Pla de l'Ermita, i la N-260 entre Sort i Ribera d'Urgellet. A deu carreteres cal circular amb precaució perquè hi ha neu o glaç a la calçada.

De fet, la neu ha arribat a punts pròxims del litoral. Segons han informat Protecció Civil a través de Twitter, de matinada s'han acumulat fins a 3 centímetres a Vallvidrera, el Tibidabo i la Floresta, un centímetre a Corbera de Llobregat i a Sant Fost de Campsentelles, que estan a 300 metres de cota, i ha nevat sense agafar en algun barri de Barcelona, com Montbau.