Busquen un caiaquista desaparegut entre Blanes i Malgrat de Mar

Aquest matí els equips d'emergència han trobat l'embarcació sense tripulant

Els equips d'emergència estan buscant des d'aquesta matinada un caiaquista de 58 anys que es va perdre entre Blanes (Selva) i Mataró. Durant tota la nit i aquest diumenge al matí s'ha pentinat la zona i s'ha aconseguit localitzar l'embarcació amb la que es desplaçava, a més de tots els seus estris personals, cinc milles mar endins a l'alçada de Malgrat de Mar (Maresme).
 
El caiaquista va sortir dissabte a primera hora de la capital del Maresme amb la intenció de fer una travessia fins a la capital de la Selva Marítima, on es preveia que arribés pels volts de les quatre de la tarda. L'home és expert en caiac i ja havia fet en diverses ocasions aquesta ruta. Al veure que no arribava el germà de l'home, que l'anava seguint per terra, va donar l'alerta als equips d'emergència que de seguida es van posar a treballar.
 
Les tasques de rescat les coordina Salvament Marítim i també hi col·laboren equips especialitzats de la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra, Bombers, a més de la Policia Local de Blanes.