Rècord d’actuacions en el 18è Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona

La competició tindrà lloc aquest diumenge a Fontajau

La 18a edició del Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona arriba amb un rècord de participants respecte els anys anteriors. Enguany es podran veure un total de cent actuacions de diferents escoles de ball i dansa que presentaran les seves coreografies aquest diumenge, a partir de les 11 h, al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

L’augment en les xifres de participació es deu, en gran part, al nou format de la competició, que incorpora per primer cop actuacions al matí. Així doncs, els espectacles que han preparat les escoles de ball es podran veure des de les 11 h fins a les 18.30 h. Les actuacions es dividiran en 12 categories.

En aquesta edició hi participaran dinou escoles de ball i dansa, de les quals sis són de la ciutat de Girona i la resta de municipis de les comarques gironines (Palamós, Anglès, Sant Feliu de Guíxols, Figueres i Vilobí d’Onyar) i de Catalunya (Barcelona, el Prat de Llobregat i Vilanova i la Geltrú).

“El fet que un terç de les escoles participants siguin de la ciutat, posa de manifest que el funky a Girona té un gran potencial i que molts infants i joves el practiquen com a activitat extraescolar”, ha explicat la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, que ha destacat també que “l’augment d’escoles de la resta de comarques fa preveure que enguany hi haurà un gran nivell en les coreografies”.

El Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona està organitzat per l’Ajuntament de Girona. El preu per assistir-hi de públic és de 4 euros i les entrades es podran comprar a partir de les 9 h del matí del mateix dia del campionat a les taquilles del pavelló