Disset empresàries desfilen per prevenir la violència de gènere

Els fons recaptats demà es destinaran a un projecte de prevenció en instituts

Disset empresàries, sòcies d’Associació Gironina d’Empresàries (AGE) participaran demà divendres a les 21:00h al Teatre Municipal de Girona, a la desfilada solidària que s’ha organitzat destinada aquest any a prevenir la violència de gènere. Els diners recaptats amb la venda d’entrades d’aquesta tercera edició es destinaran íntegrament al projecte ”joves, adolescents i violència de gènere” de la Fundació Ser.Gi, que va ser escollit en el concurs de l’Associació Gironina d’Empresàries (AGE).

El projecte destaca la importància del treball educatiu en la franja d’edat d’entre els 12 i 16 anys, és a dir entre els joves que estan cursant l’ESO, ja que es considera que es tracta d’una etapa de la vida clau per poder inculcar valors i fer prevenció de la violència de gènere. Les entrades es poden comprar fins a les 20.30h de demà a la web de l’AGE  a l’apartat d’AGE solidària. Els assistents podran assistir gratuïtament a una degustació de productes de terra a Covica Empordà de Masarac.

Aquest acte es va dur a terme per primer cop el 2016 en record a la periodista i sòcia de l’AGE, Cuca Mascort, que va organitzar una desfilada solidària el 2013. El 2016 passat es va recuperar aquesta iniciativa i l’any passat s’hi va sumat per primer cop el concurs.