Troben més de mil paquets de tabac de contraban dins un autobús a La Jonquera

La Guàrdia Civil no va localitzar el propietari de la mercaderia

La Guàrdia Civil va localitzar dissabte a la matinada 1.008 paquets de tabac de contraban amagats en dues maletes d'un autocar a La Jonquera (Alt Empordà). Els agents van inspeccionar el vehicle en el marc d'un control fiscal i van veure les maletes sospitoses. La policia va intentar trobar-ne el propietari però el conductor va manifestar que desconeixia qui les havia facturat. Quan van obrir-les, hi van descobrir 988 caixes de tabac de la marca Marlboro i 20 més de Marlboro Gold. Cap d'elles portava els precintes fiscals.
 
Els productes comissats tenen un valor al mercat de 4.850 euros. L'endemà mateix, la policia detenir per un presumpte delicte contra la salut pública un home, de 39 anys i nacionalitat francesa, que duia 18,5 quilos de marihuana amagats en quatre bosses de plàstic al maleter del cotxe.
 
La Guàrdia Civil va localitzar el tabac de contraban aquest dissabte a la matinada quan inspeccionava un autobús que cobria la ruta entre Barcelona i Marsella. La policia va veure dues maletes sospitoses però no van poder esbrinar qui n'era el propietari i el conductor del vehicle tampoc els va saber dir qui les havia facturat. Quan va obrir-les, hi van trobar 988 paquets de Marlboro i 20 més de Marlboro Gold. Totes anaven sense el precinte i tenien un valor al mercat de 4.850 euros.

En un altre control diumenge pels volts de dos quarts de dotze de la nit, la policia va detenir el conductor i únic ocupant d'un vehicle que es dirigia a França per un presumpte delicte contra la salut pública. Els agents van trobar-li 18.5 quilos de marihuana amagats en quatre bosses de plàstic negres al maleter del cotxe.