El Girona accedeix a posicions europees

Han guanyat per 2-0 al Deportivo de la Coruña i fan de Montilivi un fortí

El Girona FC ha guanyat el Deportivo de la Coruña per 2-0 a Montilivi, un estadi que s'ha convertit en un fortí pels gironins, que encadenen 6 victòries consecutives. Un gol de Stuani a la primera part i un de Juanpe a la segona han servit per emportar-se una victòria que permet als de Machín dormir sisens a la classificació.

Els primers minuts, els blanc-i-vermells han tingut el domini davant un Deportivo que ha pogut aturar les arribades perilloses. Al minut 21, però, ha arribat el gol del Girona. Ha estat després d'un centre de Granell que ha rematat JuanpeRubén ha respost desviant la pilota, però el refús ha acabat als peus de Stuani, qui no ha perdonat i ha fet el primer gol dels locals.

Després de l'1-0, els de Machín han abaixat la intensitat i el Depor ha tingut les primeres arribades. La més clara ha estat un xut d'Andone ha acabat a les mans de Bono. Mentrestant, un pacient Girona ha tingut un xut de Pere Pons que ha acabat a les mans de Rubén. Els visitants, per la seva part, no han fet treballar a Bono fins al 43, amb un xut d'Andone que el porter marroquí ha desviat.

A la represa, Maffeo ha pogut distanciar-se al marcador amb un xut ajustat al pal que ha aturat el porter visitant. No ha estat fins al minut 56 quan el Girona ha fet el segon gol. L'origen ha estat altre cop als peus de Granell, qui ha servit una falta i Juanpe ha rematat amb el cap superant la porteria de Rubén.

Els de Seedorf, amb el 2-0 al marcador, tampoc han reaccionat. Mentrestant, un incansable Portu intentava arribar a l'àrea rival posant contra les cordes la defensa visitant. Al tram final del partit, el Deportivo ha tingut més protagonisme davant d'un Girona arreplegat, però s'ha vist amb dificultats per crear perill.