El Consell Comarcal de la Selva programa dues jornades en el Dia de la Dona

Tindran lloc a Vidreres i Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva celebrarà el Dia de la Dona amb dues jornades que se celebren, el dia 8 de març, a la biblioteca Joan Vinyoli, i el dia 9 de març, al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, respectivament.

En l’edició d’aquest any, i coincidint amb el Dia de la Dona, s’ha programat una sessió matinal amb la presentació de la nova organització del SIAD la Selva, a càrrec de la doctora Antonia Dorado, psicòloga del SIAD la Selva. A les dotze del migdia es farà l’acte central amb una conferència a càrrec de la Dra. Anna Maria Pla Boix, professora de dret constitucional a la Facultat de Dret de la Universitat de Girona i membre de la Comissió d’Igualtat d’aquesta universitat. La cloenda de la jornada matinal es farà amb la lectura del manifest institucional.

Els actes del Dia de la Dona comptaran amb la participació del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu i el conseller d’Atenció a les Persones, Pere Garriga.

Xerrada a Vidreres “Les dones en la publicitat”

Coincidint amb el Dia de la Dona, i tal com ja s’ha fet en altres edicions amb diversos municipis, aquest any la població de Vidreres ha organitzat una xerrada “Les dones en la publicitat”, a càrrec de la Dra. Antonia Dorado, psicòloga del SIAD la Selva. L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, serà l’encarregat de donar la benvinguda a tots els assistents. En el marc d’aquest acte també es farà la lectura del manifest institucional.

“Emprèn en femení” al Centre Eix de Negoci

En el marc dels actes del Dia de la Dona, enguany, i com a novetat, el Consell Comarcal de la Selva ha programat una segona jornada, que es farà el divendres al matí al Centre de Negoci de Santa Coloma de Farners amb les dones emprenedores com a protagonistes. La jornada “Emprèn en femení” s’iniciarà a les deu del matí amb la benvinguda del conseller d’Empresa, Pere Mas: i el responsable del Centre, Martí Juanola, i el cap del departament de Serveis a la Ciutadania, Jordi Solà.

Seguidament prendrà tot el protagonisme l’Àstrid Barqué que oferirà una conferència que porta per títol “Emprèn en femení: Què significa ser dona, mare i emprenedora?” La ponent és dona, mare de tres fills i emprenedora –és creadora de Vitampleni, un projecte dedicat a crear contingut d’hàbits saludables. Després es farà una pausa amb un esmorzar saludable per a tots els assistents a la jornada.

En la segona part tindrà lloc una taula rodona: “Vine a conèixer experiències de dones emprenedores de la Selva”, que moderarà l’Astrid Barqué amb la col•laboració de Mamma Decora.