Girona licita la reforma del fossat i la substitució dels ponts grua de la planta de residus de Campdorà

Es tracta d'una de les actuacions "prioritàries"

L'Ajuntament de Girona ha aprovat aquest divendres en Junta de Govern l'inici de l'expedient de licitació de la reforma del fossat i la substitució dels ponts grua de la planta de residus de Campdorà. Es tracta d'una actuació "prioritària" previstes a la primera fase d'obres de la incineradora municipal.
 
El contracte ha sortit a licitació per 1,1 MEUR. La previsió és que un cop s'hagin adjudicat els treballs durin quatre mesos. Les obres inclouen l'ampliació de la nau del fossat pels dos laterals per dotar-la de zones de manteniment dels pont grua. Pel què fa als ponts, se substituiran els actuals per instal·lar-ne dos que permetran maniobrar des d'únic punt d'operacions. També es canviarà la compactadora i els contenidors de residus existents.
 
El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Eduard Berloso, diu que les actuacions significaran un "pas important" per millorar el rendiment energètic i la productivitat de la planta respectant els "criteris ambientals". A hores d'ara, la planta està aturada i la previsió és que, durant les obres del fossat, es busquin alternatives per dipositar els residus.