L'estadi de Montilivi acollirà actuacions de l'Strenes abans de la celebració de partits

La Pegatina, Gertrudis, Sara Terraza i un grup sorpresa hi actuaran

El Festival Strenes i el Girona F.C Han signat un acord de col·laboració a través del qual l'estadi de Montilivi es convertirà en una nova seu del certamen amb actuacions abans de la celebració de partits. L'equipament acollirà els concerts de La Pegatina abans del partit entre el Girona i el Deportivo de la Coruña; el de Sara Terraza abans del Girona-Llevant; el del grup sorpresa que protagonitza el concert inaugural del terrat abans de la celebració del Girona-Betis i el grup Gertrudis ho farà abans de la jornada 34, quan se celebrarà el partit del Girona amb l'Espanyol.
 
Els socis del club obtindran un descompte en la compra d'entrades i els assistents podran fer-se fotos amb els jugadors en un 'photocall' de grans dimensions que s'instal·larà al vestíbul d'entrada dels concerts. A més, s'està preparant una acció vinculada a l'actuació sorpresa del terrat, que inaugura el festival, i que tindrà lloc el 24 de març a les sis de la tarda.
 
La col·laboració s'inicia aquest any però la previsió és que en properes edicions es puguin incrementar els acords amb noves accions.