Un Barça sense pietat trepitja el Girona

El conjunt gironí cau derrotat per 6-1 al Camp Nou

Un malson. La visita històrica al Camp Nou que esperava el Girona ha acabat en un malson. El conjunt gironí ha caigut derrotat davant el Barça per 6-1. Els blanc-i-vermells s'han avançat amb un gol matiner de Portu, però el conjunt blaugrana ha acabat remuntant el partit i trepitjant els de Machín. Luís Suárez ha firmat un hat-trick, Messi ha fet un doblet i Coutinho ha fet el sisè gol.

Per afrontar el partit davant el Barça, Pablo Machín ha introduït canvis als carrils. El rol de carriler dret avui ha estat per Maffeo, mentre que a l'esquerre s'ha situat Aday. Una altra de les novetats de l'alineació ha estat el referent en atac. Avui, Stuani ha vist el partit des de la banqueta i, en el seu lloc, ha entrat el Choco Lozano.

El Girona ha sortit atrevit i només ha necessitat dos minuts per avançar-se el marcador. Ha estat després d'un error d'Umtiti que ha aprofitat Portu. El murcià ha enviat un xut potent superant Ter Stegen. La pilota ha anat d'un costat a l'altre de la porteria colpejant els dos pals i finalment ha acabat dins la porteria.

Però el Barça ha respost immediatament amb el gol de l'empat. Al minut 4, una assistència de Messi ha acabat en un xut de Luís Suárez que ha superat Bono, fent el primer dels blaugrana.  Els de Valverde han seguit creant perill davant d'una defensa blanc-i-vermella molt avançada. La més clara ha estat un xut de Messi que Bernardo ha tret sota els pals de la porteria.

Amb l'empat, el Barça ha intentat controlar el partit i Messi ha fet la resta. En cinc minuts, l'argentí ha fet dos gols per materialitzar la remuntada dels culers. Per fer el primer, Leo ha marxat de dos jugadors blanc-i-vermells i amb un xut creuat ha superat Bono. El segon gol, al 36, ha estat gràcies a un xut de falta que l'argentí ha enviat per sota la barrera. Bono s'ha estirat per aturar la pilota, però finalment no ha pogut evitar el 3-1.

Amb el resultat en contra, el Girona ha intentat buscar un gol per posar-se al partit. El Choco Lozano ha tingut un remat de cap que ha aturat Ter Stegen i Àlex Granell ha enviat un xut fora.

Quan semblava que arribaria el descans amb el 3-1 al marcador, Luís Suárez ha fet un gol que ha deixat el partit sentenciat. Coutinho ha assistit l'uruguaià i aquest ha empès la pilota per fer el quart gol del Barça que ha acabat d'anul·lar per complet l'eufòria inicial del Girona.

A la represa, Machín ha decidit moure la banqueta i ha fet entrar Carles Planes substituint Aday. Amb el partit sentenciat, el Girona ha intentat retallar distàncies amb un xut de Lozano que ha marxat fora. Els locals, per la seva part, no n'han tingut prou amb el 4-1. Primer Suárez ha pogut fer el cinquè, però el seu xut s'ha estavellat al pal i, poc després, un remat de Messi ha estat desviat per Bono.

No ha estat fins al minut 66 que ha arribat el cinquè gol blaugrana, gràcies a un xut des de fora de l'àrea de Coutinho que ha acabat perforant la porteria de Bono. El Girona ha intentat evitar que la ferida fos més gran, però no ha pogut aturar a un Barça sense pietat que ha acabat fent el sisè gol. Ha estat al 76, quan Dembelé ha assistit Suárez i l'uruguaià ha fet el 6-1 definitiu.

A les acaballes del partit, els blanc-i-vermells han pogut fer el segon gol, però Ter Stegen ha fet dues grans intervencions per evitar-ho. El partit històric ha acabat amb un Girona tocat davant un Barça sense miraments