Ingressa en un centre de menors un jove detingut tres vegades en dos dies per robar a Girona

En dos casos va assaltar les víctimes al carrer i en un altre va entrar a un pis

La Fiscalia ha enviat a un centre de menors un jove a qui els Mossos d'Esquadra van detenir en tres ocasions en només dos dies per dos robatoris amb violència, un a l'interior d'un domicili i un furt. A més, se li imputa un altre delicte de resistència i desobediència i un d'atemptat a agents de l'autoritat. Els fets es remunten al 18 de febrer davant de l'estació de tren de Girona quan un noi va arrencar la cadena d'or d'una dona gran i va fugir corrents. Un jove, que havia presenciat els fets, el va seguir i, finalment, un agent fora de servei de la Policia Local de Palamós va aconseguir enxampar-lo al passeig d'Olot i retenir-lo fins que van arribar els mossos, que el van detenir. El mateix dia, ja de matinada, la policia el va tornar a detenir per furtar una cartera.
 
En aquesta ocasió, la víctima va alertar que dos nois li havien robat i va facilitar la descripció dels autors. Poc després, els van localitzar al carrer Cort Reial. El van tornar a detenir pel delicte de furt i per un de desobediència i atemptat a agents de l'autoritat.

Durant l'escorcoll, a més, li van localitzar un telèfon mòbil que havia robat l'11 de febrer en un pis mentre el propietari dormia.

Els mossos el van tornar a detenir l'endemà dels fets, el 19 de febrer, per un altre robatori amb violència. En aquesta ocasió, juntament amb altres menors, van sostreure violentament un telèfon mòbil, valorat en 800 euros, a una noia mentre l'estava utilitzant. El menor va ingressar el mateix dia en un centre de menors per ordre de la Fiscalia.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.