Pavvla porta el seu disc debut a Celrà el proper 3 de març

L'artista està preparant el nou disc que enregistrarà aquest estiu

La cantant Pavvla actuarà el proper dissabte 3 de març a l’Auditori de Celrà (Gironès) en el que serà el seu darrer concert a terres gironines abans que s'anuncií el final de gira que tindrà lloc a l'abril. A partir d'aquí l'artista començarà a preparar el nou llarga durada que començarà a enregistrar aquest estiu.

La veïna de Sant Cugat retorna a les comarques gironines presentant “Creatures”, el seu disc debut que ja té 1 any i mig de vida amb el que ha recorregut els escenaris de Catalunya, Espanya i d'altres països com Anglaterra, Alemanya, Suïssa o els Estats Units. Amb ell també ha participat en festivals de renom mundial com el Primavera Sound o el SXSW i a grans festivals importants com el Festival STRENES de Girona, l’Acústica de Figueres, el Festival VIDA i un reguitzell de cites a sales i cicles que fa que Pavvla acumuli més de 80 concerts a l’esquena per un disc debut que es va col·locar a bona part de les llistes dels millors discos del 2016 i que ha tingut ressò a mitjans internacionals com NPR americana o la BBC Radio 1 britànica.

“Creatures” està format per deu peces que parteixen del folk més fràgil per a revestir-se amb capes i més capes de melancolia pop, boirina electrònica i rock en fase esquelètica. Formes digitals i essències orgàniques que prenen com a referència Daughter i Bon Iver.

Les entrades es poden adquirir online i ja es troben a la venda.