Montilivi viu una nit màgica

El Girona FC derrota amb contundència el Leganés (3-0)

El Girona FC ha aconseguit una victòria contundent davant el Leganés (3-0). L'escenari d'una nit màgica ha estat Montilvi, un estadi que s'ha convertit en un fortí pels blancs-i-vermells -ja encadenen quatre victòries consecutives com a locals. Stuani, de penal, ha obert el marcador i Portu ha fet el segon amb un potent xut. A la segona part, un gol de Juanpe ha servit per sentenciar el partit. Amb els tres punts aconseguits, els de Machín segueixen lluny del descens i se situen provisionalment a dos punts de posicions europees.

El partit ha començat amb una primera ocasió del Leganés, que ha tingut un xut d'Amrabat que ha atrapat Bounou. El Girona, per la seva part, ha sortit amb intensitat i ha tingut un remat de Portu que ha marxat fora. Poc després, Stuani ha pogut obrir el marcador amb un remat de cap que ha aturat Cuéllar amb una excel·lent intervenció.

El domini del conjunt gironí s'ha consumat al minut 22, quan Stuani ha obert el marcador. Una arribada dels de Machín ha acabat en una mà de Mantovani a l'àrea i l'àrbitre ha xiulat penal. L'executor ha estat Stuani, que no ha perdonat i ha superat Cuéllar.

Amb l'1-0 al marcador, el conjunt pepiner ha agafat més protagonisme mentre buscava l'empat. Mantovani ha tingut un remat de cap que ha sortit fregant el pal. Al minut 36, com ja és de costum, ha arribat Portu per fer el segon del Girona. Àlex Granell ha posat una passada amb profunditat per un veloç Portu que no ha dubtat i, amb un potentíssim xut, ha enviat la pilota a l'esquadra de la porteria de Cuéllar.

A la represa, els de Garitano han sortit amb més intensitat creant cert perill a l'àrea dels locals. Els xuts del Zhar Rico, però, s'han topat amb Bono. Davant el domini del Leganés, els de Machín han optat per posar una marxa més. Les aproximacions locals, primerament per la banda esquerra i després per la dreta, no han acabat amb suficient contundència. Aleix García també ho ha intentat amb un xut des de la frontal de l'àrea que ha marxat fregant el pal.

Pablo Machín ha mogut la banqueta i ha substituït Stuani pel Choco Lozano, que ha estat ovacionat per Montilivi. Poc després, per donar oxigen al carril dret, ha entrat Pablo Maffeo per Aday i, al 84, ha arribat el canvi més celebrat per l'afició. Borja Garcia s'ha retirat del terreny de joc i, en el seu lloc, ha entrat Eloi Amagat, que, després de l'espera per lesions, ha pogut debutar a primera divisió.

Un minut després de l'entrada d'Eloi ha arribat el tercer pels gironins. Ha estat al minut 84, amb un remat de Juanpe que, superant Cuéllar, ha fet el 3-0 que deixava el partit sentenciat en una nit per celebrar a Montilivi.