Sergio Rico atura el Girona

El Sevilla FC ha derrotat el conjunt gironí (1-0) amb un penal aturat pel porter sevillà

El Girona FC ha caigut derrotat contra el Sevilla FC per la mínima (1-0). Un gol de Sarabia a l'inici de la segona part ha donat la victòria al conjunt local. Els de Machín han tingut el domini, però s'han topat amb l'heroi del partit, Sergio Rico, que ha aturat un penal a Aday i nombroses ocasions dels visitants.

La principal novetat a l'onze d'avui ha estat el davanter Olunga, que ha estrenat titularitat amb el conjunt blanc-i-vermell en detriment de Stuani. Al carril dret, el torn ha estat per Aday, que ha substituït el sancionat Pablo Maffeo.

A l'inici del partit, el Girona FC ha sortit tímid i el Sevilla ha tingut un centre perillós de Pizarro que no ha trobat rematador. Però a mesura que passaven els minuts, els de Machín s'han anat fent amb el domini i han posat contra les cordes els locals.

Les arribades per part dels gironins han estat constants. Pere Pons ha tingut un xut que ha atrapat Segio Rico i Portu i Olunga han creat perill a l'àrea rival. El Sevilla, però, també ha tingut presència a l'àrea del Girona. Pizzaro ha vist com Bono aturava el seu xut i Muriel ha enviat la pilota fregant el pal de la porteria.

El ritme i la intensitat del Girona no han cessat. Olunga ha tingut un mà a mà amb Rico que ha resolt el porter i Aday ha tingut l'ocasió més clara dels gironins, després d'un centre de Mojica que ha rematat el carriler i Sergio Rico ha aturat. Poc després, altre cop un determinant Sergio Rico ha evitat el gol dels gironins després d'un remat a l'àrea petita de Bernardo.

El porter del Sevilla, però, no n'ha tingut prou i al minut 39 ha tornat a fer de les seves. Una mà de Muriel a l'àrea ha acabat en un penal a favor del Girona. L'executor a estat Aday, però el seu xut ha estat desviat per Sergio Rico. A les acaballes de la primera part, Pere Pons s'ha retirat del terreny de joc lesionat i ha entrat Aleix Garcia.

A la represa, el Sevilla només ha necessitat un minut per avançar-se al marcador. Ha estat al 46, quan Correa ha guanyat l'esquena a Ramalho i ha superat Bono. Bernardo i Juanpe han tret la pilota sobre la línia de gol però hi ha arribat Sarabia i ha rematat avançant els locals.

Amb el gol, el Girona ha quedat tocat mentre que el conjunt andalús ha anat agafant més protagonisme. Els locals han creat perill amb xuts de Navas i Escudero. Al 67, han pogut fer el segon després d'un remat de Sarabia que Ramalho ha tret damunt la línia de gol.

Al tram final, s'ha produït el debut del Choco Lozano, que ha entrat substituint Olunga. També s'ha retirat Mojica per Carles Planes. El Girona ha intentat buscar el gol de l'empat però s'ha topat altre cop amb Sergio Rico. El porter del Sevilla ha aturat un remat del Choco Lozano i un altre de Juanpe. Al 87, l'heroi del Sevilla, Rico, ha tornat a salvar el conjunt andaús desviant un remat a boca de canó de Portu.