Denunciat el propietari d'un camió que circulava amb la meitat de les rodes i sense ITV per Besalú

La policia també ha denunciat un conductor que circulava a 196 km/h per l'AP-7

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home de 52 anys veí de Banyoles per cometre diverses infraccions de la normativa de circulació. Aquesta persona, de nacionalitat espanyola, conduïa un camió amb remolc que estava donat de baixa i amb mancances importants. La que primer van veure els agents és que el semi-remolc circulava només amb tres rodes (quan n'havia de dur sis).

També van veure que no tenia els llums posteriors i que, a més, els tres pneumàtics estaven molt gastats i pràcticament no tenien dibuix. Els agents van aturar el camió durant un control rutinari a la C-66 al seu pas per Besalú (Garrotxa) el passat 30 de gener. Els Mossos van comprovar la documentació del vehicle i van veure que tampoc havia passat la darrera ITV que tenia prevista. El camió va quedar immobilitzat perquè no complia els requisits mínims per circular. La policia ha denunciat el seu propietari pels incompliments de la normativa de circulació.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra també han denunciat un conductor que circulava a 196 km/h per l'AP-7 a l'alçada de Sant Julià de Ramis (Gironès). Una patrulla el va detectar a quarts de dotze del migdia durant un control de velocitat que es va dur a terme el passat 31 de gener al quilòmetre 50 de l'autopista. El conductor, s'ha endut una denúncia per una infracció administrativa. Córrer gairebé a 80 km\/h per damunt del límit establert li podria suposar la retirada de sis punts del carnet i una multa de fins a 600 euros.