Torna el cicle de concerts 'Off Liceu' el proper 9 de febrer

El cicle s'allargarà fins l'1 de juny

Després de l’èxit en el seu primer any, el Gran Teatre del Liceu obre la segona edició del cicle de concerts Off Liceu – Diàlegs musicals, que reunirà destacats compositors actuals i diferents formacions musicals, audiovisuals i poètiques per oferir una programació alternativa a la cartellera principal del Liceu. Quatre vespres que donaran una visió polièdrica de la realitat musical actual.

La primera cita serà el 9 de febrer a les 20h i tindrà com a protagonistes el compositor Carlos de Castellarnau (Palafrugell), que estrena la seva nova obra Ar’ab la forsa del freis amb el contratenor Oriol Rosés i els clarinetistes Manuel Martínez Mínguez i Javier Vilaplana i on explora sobre la fatídica vida amorosa del trobador occità Raimon de Miraval; Pedro Pardo (Lleida), compositor, director i pianista que amb Cançons de Màrius Torres ret un homenatge al poeta lleidatà recorrent els seus estats emocionals més íntims amb la veu de la soprano Rocío Martínez i el Quartet  de la Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles; i Oriol Cruixent (Barcelona), compositor, pianista i productor que presenta la seva peça Zeichen im Sand duo op. 30, basada en un poema de l’austríac Georg Trakl que descriu de manera sublim l’escena d’un boig cometent suïcidi i que compta amb el tenor Antoni Comas i la percussionista Núria Andorrà. La presentació i dinamització del diàleg serà a càrrec d’Anna Pérez Pagès, periodista i directora del programa Àrtic de Betevé.

Off Liceu – Diàlegs musicals consolida una iniciativa que s’allunya del format de concert tradicional i  facilita l’acostament entre els autors, els intèrprets i el públic, obrint un diàleg entre aquestes tres parts i normalitzant la presència de la música d’avui. Una oportunitat de, a més de situar al públic en context, generar un debat enriquidor que tregui profit de comptar amb els compositors a la sala.

A les properes sessions es podrà gaudir de les darreres creacions de compositors com Osias Wilenski, Benet Casablancas, Antoni Ros Marbà (23 de febrer),  Martí Carreras, Nuria Núñez, Carles Pedragosa (13 d’abril) o Núria Giménez, Arnau Tordera i Tomás Peire (1 de juny).

El preu és de 10 euros que inclouen primera consumició.