Arrenca el programa de Treball i Formació del Consell Comarcal de la Selva

Hi participen 56 treballadors

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha donat la benvinguda als 56 treballadors que participen en el programa Treball i Formació aquest dijous, 1 de febrer, al matí. En el transcurs del seu parlament, el màxim responsable de l’ens selvatà ha incidit en l’oportunitat que tindran de poder treballar gràcies a aquest programa i els ha demanat que aprofitin aquest període de treball en què desenvoluparan projectes a diversos ajuntaments de la comarca.

El passat dia 2 de gener, el Consell Comarcal de la Selva va incorporar un total de 22 treballadors en el marc del programa de Treball i Formació i aquest dijous, 1 de febrer, se n’han incorporat un total de 34 més. Aquest programa està destinat a persones majors de 45 anys aturades i no perceptores de cap prestació social.

En el marc d’aquest programa, que l’ens selvatà posa novament en marxa, s’hi incorporen persones que responen a perfils diversos, que s’han format en l’àmbit forestal, en l’assistència domiciliària i també com a auxiliars administratius.

El programa Treball i Formació té com a objectiu ajudar a millorar l’ocupabilitat de persones amb dificultats d’inserció laboral. D’aquests 22 nous treballadors, un total de 13 desenvoluparan tasques forestals en diversos municipis de la comarca, un total de 5 realitzaran tasques d’assistència domiciliària en coordinació amb els serveis socials de la comarca i 4 més realitzaran tasques d’auxiliar administratiu al departament d’atenció a les persones, concretament en el servei d’habitatge, a la recepció i també a la unitat de serveis socials bàsics.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat, una vegada més, l’aposta que des de l’ens selvatà s’ha fet per aquests programes d’ocupació –ja siguin Joves per l’Ocupació, Fem Ocupació o 30 Plus-, que han d’aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva i, en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l’atur. En aquest sentit, ha destacat el bon resultat que aquests programes estan tenint en els darrers anys ja que en la major part dels casos moltes d’aquestes persones que participen en un programa d’aquestes característiques es reincorporen al món laboral.