Els treballadors de la Generalitat a Girona defensen la investidura amb una careta de Puigdemont

300 persones s'han reunit en un nou acte de protesta

Nova concentració dels treballadors de la Generalitat a Girona. Unes 300 persones s'han posat la careta de Carles Puigdemont per defensar la seva "legitimitat" a candidat a la investidura de demà com a president de la Generalitat. Amb aquest gest, han reivindicat així la necessitat que es respectin els resultats del 21-D. Durant l'acte, s'ha llegit un manifest en el qual s'ha exigit la retirada de l'aplicació del 155 així com la "recuperació de les institucions catalanes".

Com en altres ocasions, també han demanat l'alliberament dels presos – Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, d'Oriol Junqueras i Quim Forn-, la retirada de l'ordre de detenció contra Carles Puigdemont i la resta de consellers destituïts que estan a Brussel·les, així com la fi dels procediments judicials contra la resta de consellers destituïts per l'Estat que són investigats i contra l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Després de cantar Els Segadors, han fet una crida a mobilitzar-se "massivament" i de forma pacífica davant del Parlament demà dimarts, coincidint amb l'acte d'investidura. "Defensar el dret de Carles Puigdemont a ser president és defensar la democràcia a Catalunya i arreu del món; seguim", han afegit. I amb crits de 'llibertat', han posat fi a la concentració.