Enxampen un lladre que intentava transportar en moto un televisor de 49 polzades robat

Els mossos també detenen el seu còmplice, de 39 anys

Els Mossos d'Esquadra ha detingut un noi de 19 anys i un home de 39 anys, veïns de Lloret de Mar (Selva), com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili. Va passar la nit del 18 de gener passat quan una patrulla de seguretat ciutadana va rebre l'avís d'un veí que havia vist dues persones robant en un domicili de l'avinguda Santa Clotilde d'aquest municipi. Quan els mossos van dirigir-se al lloc, van veure com un jove, que coincidia amb la descripció d'un dels sospitosos, transportava amb certes dificultats un gran televisor de 49 polzades. El van aturar i un cop identificat, va quedar detingut per la seva presumpta relació amb el cas. Unes hores més tard, policies locals del municipi van detenir l'altre sospitós. L'home duia una bossa d'esport amb una gran quantitat de monedes i bitllets de diferents països, juntament amb un telèfon mòbil, un portàtil, cables connectors, una motxilla, consoles i un braçalet, entre d'altres objectes. Seguidament, també el van detenir.
 
Després de fer les comprovacions, els Mossos d'Esquadra van constatar que els dos detinguts acabaven de robar a dos pisos de l'avinguda Santa Clotilde. Es tracta d'un noi de 19 anys i un home de 39 anys, de nacionalitat de nacionalitat marroquina i espanyola, tots dos veïns de Lloret. La policia els atribueix els dos delictes de robatori amb força a interior de domicili. Tots dos tenen antecedents per fets similars. El 20 de gener van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va ordenar l'ingrés a presó d'un d'ells i la llibertat amb càrrecs de l'altre.

Un tercer lladre detingut

En les posteriors indagacions de la Unitat d'Investigació dels mossos, es va determinar que l'home que va ingressar a presó hauria participat en un altre robatori comès el 7 de gener en un domicili de Lloret de Mar. També es va descobrir que hi havia un altre individu implicat, que els mossos ja havien detingut.

La detenció d'aquest tercer es va produir el mateix 18 de gener a Blanes (Selva). Es tracta d'un home de 30 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lloret, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a interior de domicili i un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle a motor.

En aquest cas van sostreure electrodomèstics, aixetes i catifes, entre altres objectes. També es van emportar del garatge un cotxe que els mossos van recuperar el passat 14 de gener en un control preventiu de trànsit a la població de Vilanova de la Muga (Alt Empordà).

Aquest darrer detingut, que té antecedents, va passar el dia 20 de gener a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.