Dos detinguts per entrar a robar en cinc cotxes a La Jonquera

Els lladres entraven rebentant el vidre o forçant les portes

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 21 i 30 anys i veïns de La Jonquera (Alt Empordà) per entrar a robar en cinc cotxes. En cada assalt els lladres s'emportaven objectes de valor com ulleres de sol o diners, però també la documentació que trobaven a l'interior del vehicle. Quatre dels cinc robatoris es van produir el 28 de novembre de l'any passat. Els dos homes van rebentar els vidres de quatre cotxes que estaven estacionats a l'aparcament d'un centre comercial de La Jonquera. El cinquè es va produir el passat 11 de gener, però en aquest cas els lladres van optar per forçar la porta del copilot i entrar a dins. Arran d'aquest fet els Mossos van iniciar una investigació que va concloure amb la detenció dels dos homes dimarts passat.
 
Un cop arrestats els dos assaltants, de nacionalitat marroquina i amb nombrosos antecedents, van passar a disposició del jutjat d'Instrucció de guàrdia Figueres que va decretar-ne la seva llibertat amb càrrecs. Se'ls acusa de cinc delictes de robatori amb força, i un altre de danys.

Tràfic de drogues

El mateix dia en una altra operació també a La Jonquera, els Mossos van detenir un home de 30 anys de nacionalitat marroquina per un delicte contra la salut pública. En aquest cas, els agents van comprovar com en un domicili del centre de la localitat alt-empordanesa s'estava realitzant compravenda de drogues.

L'acusat, que també té nombrosos antecedents, va quedar en llibertat després de declarar davant del jutge de guàrdia de Figueres. Els agents també van denunciar un dels compradors a qui se li va localitzar una dosi de cocaïna quan sortia de l'immoble.