Tres detinguts per intentar robar una joieria de Platja d'Aro

Van fer un forat a la paret d'un local abandonat del costat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes d'entre 32 i 40 anys com a presumptes autors d'un intent de robatori amb força a una joieria de Castell-Platja d'Aro. La detenció es va produir l'11 de gener a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) però el delicte es remunta el 20 de desembre, moment en què el propietari va donar l'alerta a la policia. Aquell dia havia escoltat uns cops a la paret que separen el seu establiment d'un local abandonat adjacent. Seguidament, va anar a comprovar què passava i va veure com dos homes marxaven del lloc.
 
A més a més, va descobrir que havien començat a foradar una de les parets amb la intenció de poder accedir al seu establiment fent el que es coneix com a butró. Quan els agents van dirigir-se al lloc, van localitzar un furgoneta amb les eines que els lladres haurien utilitzat per fer el forat. I molt a prop de la joiera, també van trobar un turisme que un home havia llogat amb una identitat falsa i amb antecedents per fets similars.
 
Durant la investigació, els Mossos d'Esquadra van identificar tres homes com a presumptes autors de l'intent de robatori. També van poder confirmar que els tres individus s'haurien desplaçat per la zona diversos dies utilitzant la furgoneta i el cotxe llogat, actuant de forma conjunta.

El dia 11 de gener els agents van localitzar i detenir els autors dels fets a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). Tenen entre 32 i 40 anys i són de nacionalitat albanesa i romanesa.

Els detinguts, amb antecedents, van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 d'Esplugues de Llobregat el 12 de gener i el jutge va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.