Noves tecnologies i un robot de mascota per als petits a l’Espai Gironès

El nou Espai Petits Kids Club s'ha renovat completament

Un nou espai reformat i una nova imatge, amb una nau que rep els nens i nenes per realitzar les activitats, a més de la nova mascota Gir-0, un robot que explica als petits totes les possibilitats que s’ofereixen perquè puguin gaudir d’una bona estona. El nou Espai Petits, els Kids Club, s’ofereix des de dijous i fins dissabte a les famílies que vulguin deixar la mainada amb un dinamitzador mentre fan les compres i gaudeixen de les instal·lacions. Els responsables del centre comercial han incorporat noves activitats, moltes relacionades amb les noves tecnologies i l’espai, com la zona de construcció de naus espacials i els tallers de robòtica. Els nens i nenes poden dibuixar amb  tabletes de LCD i hi ha una zona de lectura amb llibres relacionats amb l’espai i l’univers.

També s’han programat, per als divendres, 6 sessions d’un planetari. S’han organitzat visites a les escoles de Salt i Girona per participar gratuïtament en aquesta activitat i també s’ofereix la possibilitat de participar-hi als nens i nenes que visitin el centre comercial.

L’Espai Gironès ha organitzat un concurs de dibuix per a aquest mes de gener i se sortejaran tres premis entre els participants: el primer premis serà un bateig astronòmic per a dos adults i 2 menors a l’Observatori Albanyà; el segon premi serà un telescopi; i el tercer premi, un planetari.  Es compte amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Observatori Albanyà, Futuroscope, i Cines Odeón.

S’ofereix un nou carnet virtual del club Espai Petits. Per accedir a Espai Petits és necessari fer-se soci de manera gratuïta i presentar el carnet cada vegada que s’accedeixi al recinte. Amb el carnet virtual de soci es poden participar en promocions i descomptes a botigues del Centre i partners externs. Cada mes es farà un sorteig d’un telescopi entre tots els nens i nenes. Els 20 primers socis rebran un regal directe.

L’Espai Petits té una capacitat per a una vintena de nens i nenes, i els horaris són d’octubre a maig, els dijous i divendres de 17:30h a 20:00h, i els dissabte també al matí de 11:30h a 14:30h i a les tardes, de 17:30h a 20:00h. De juny a setembre, l’horari de les tardes de dijous i divendres s’allarga fins les 20:30h. Els festius s’obre a les tardes, de 17:30h a 20:00h, i a l’estiu està obert cada dia de 17:30 a 20:00 h.