Mor un veí de Les Planes en un accident de trànsit a la C-37 a Osona

L'home ha xocat frontalment amb el seu vehicle contra un camió

El conductor d'un turisme va morir aquest dijous al vespre en un xoc frontal amb un camió a la C-37, al seu pas per Sant Pere de Torelló (Osona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre es va produir quan passaven uns cinc minuts de les nou del vespre, a l'alçada del quilòmetre 160,5. La víctima és un home de 41 anys, R.V.R., veí de Les Planes d'Hostoles (Garrotxa).

Pel que fa el conductor del camió, va ser traslladat a l'Hospital de Vic en estat menys greu. Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l'afectació viària, la circulació es va tallar en el tram de l’accident fins a les 02.15 h aproximadament. Es van fer desviaments per la BV-5224 (Torelló) i per la GIV-5273 (les Preses).

L'Ajuntament de Les Planes d'Hostoles ha decretat tres dies de dol oficial per la mort del veí. Des d'aquest migdia i fins diumenge a la mitja nit ha deixat suspeses totes les activitats programades i les banderes onejaran a mig pal.