Tres detinguts per robar en restaurants de l'Armentera, Sant Pere Pescador i Castelló d'Empúries

Es van donar a la fuga però els Mossos els van enxampar

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes, d'entre 18 i 25 anys, a Vila-sacra (Alt Empordà) per haver robat, en pocs minuts de diferència, en tres establiments de restauració de l'Armentera, Sant Pere Pescador i Castelló d'Empúries. La policia va rebre l'alerta pels volts de les tres de matinada del 6 de gener i van iniciar la recerca d'un vehicle que havien vist a la zona. El turisme, ocupat per quatre persones, va fugir a gran velocitat per la carretera C-260, realitzant maniobres irregulars i posant en perill els usuaris de la via.
 
Finalment, van aconseguir aturar-lo però els ocupants van intentar escapar a peu. La patrulla va aconseguir atrapar-ne tres. Els agents van comprovar que duien una motxilla amb brides, capses de plàstic, llevataps, licors i monedes, a banda d'altres objectes que s'haurien endut de l'interior dels establiments. A més, van comprovar que el vehicle, propietat d'un dels detinguts, duia unes plaques de matrícula sostretes aquell mateix dia a Llagostera (Gironès).
 
Els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.