L'Espai Gironès i patges reials reparteixen 250 regals solidaris

La campanya "l'Espai del temps" acaba avui

El carter reial va dur ahir al matí 250 regals de Reis al centre Educatiu Montilivi de Girona, al Casal dels Infants i a La Casita de Salt, en el marc de la campanya solidària d’aquest Nadal d’Espai Gironès, l’Espai del Temps. La campanya, que ja suma més de 98.000 minuts de voluntariat, supera la xifra de 75.530 minuts que es van aconseguir durant la primera edició que es va dur a terme l’any passat, demostrant un cop més la solidaritat dels ciutadans de les comarques gironines.

La campanya  va posar en marxa el seu comptador de minuts solidaris l’1 de desembre i es tancarà avui. Des del centre comercial asseguren estar molt satisfets amb la resposta que han tingut les activitats que s’han dut a terme en el marc de la iniciativa.

Algunes de les activitats han estat visites a residències d’avis i a centres que treballen amb persones amb minusvalies; tallers manuals amb persones grans en fase inicial de malalties neurodegeneratives; ajudar al carter reial a repartir joguines; passejar gossos de refugis d’animals i adoptar-los durant un temps; plantar arbustos al parc dels Aiguamolls de l’Empordà; fer tasques escolars i d’acompanyament educatiu; i ajudar a la divulgació de l’Alzheimer.

Després de l’èxit aconseguit l’any passat l’Espai Gironès ha tornat a impulsar aquest Nadal una nova edició de la campanya L’Espai del Temps. A més, el projecte va rebre un dels guardons amb més prestigi i referent de qualitat a nivell internacional, l’ICSC Silver Solal Award.

En aquesta ocasió la campanya ha compta amb quatre padrins: el capità del Girona FC Àlex Granell;  l’actor i cantant Jordi Coll ; l’actriu  i estrella del West End londinenc Madalena Alberto; i l’actor i cantant Roger Berruezo que també va ser un dels padrins l’edició anterior.