Mor un treballador d'una empresa de Riudellots al caure-li quatre plaques de granit a sobre

La víctima és un veí de Banyoles de 55 anys

Un treballador de 55 anys d'una empresa de Riudellots de la Selva (Selva) situada al polígon d'aquest municipi ha mort aquest dijous a la nit després de caure-li a sobre tres plaques de granit d'uns 2 x 4 metres que pesaven una tona i mitja aproximadament.

Qui va donar l'alerta va ser la dona de la víctima, que va trucar als seus companys de feina estranyada perquè era de nit i no tornava a casa. Davant d'això, els treballadors de la companyia de marbres i granits van tornar a la feina i van trobar l'home sota les quatre peces de granit.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís de l'accident cap a les 11 de la nit i fins al lloc s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local i del Sistema d'Emergències Mèdiques. Un cop van retirar les peces de granit, que per causes que es desconeixen li han caigut a sobre, van comprovar que ja no podien fer res per salvar la vida del treballador. La víctima és un veí de Banyoles de 55 anys i de nacionalitat espanyola.

Els mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.