Bassa: ''Esquerra és l’única opció d’aturar el bloc del 155 liderat per Ciutadans''

Apunta que “ERC és la garantia de continuar construint la República"

La cap de llista d’Esquerra Republicana per Girona, Dolors Bassa, ha finalitzat la campanya demanant el vot pels republicans, ja que “som l’única opció d’aturar el bloc del 155 liderats per Ciutadans”. Bassa insisteix que “el 21D hem de rebentar les urnes o ens arrasaran el país i desmantellaran els consensos bàsics que hem construït durant els darrers anys”.
 
“Sento indignació, orgull i esperança. Indignació per la injustícia que estem patint, orgull per la bona feina de la gent d’Esquerra i esperança perquè guanyarem”, afegeix Bassa.
 
“Dia rere dia, i no ens cansarem de recordar-ho, som garantia de bon govern i des de la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies tenim un munt d’exemples com, per sobre de tot, la Renda Garantida de Ciutadania que ara els del 155 tenen paralitzada. Només amb la victòria d’Esquerra el 21D serem capaços de continuar amb la construcció de la República i desbloquejar les 47 lleis que ens han tombat durant els darrers dos anys”, ha explicat Bassa.
 
Per la seva banda, el candidat d’Esquerra, Roger Torrent, ha fet una crida a la participació i als vots independentistes per tal de “guanyar el 21D amb les mateixes armes que ho vam fer l’1 d'octubre. La força de la gent, la il·lusió i les ganes per construir la República que tots ens mereixem”.
 
Aquest dimarts, Torrent ha format part de la comitiva d’Esquerra que s’ha desplaçat fins a la presó d’Estremera per tal de mostrar suport al candidat d’ERC, Oriol Junqueras. El candidat republicà ha manifestat que “persistirem, no pararem fins que surtin l’Oriol, el Quim i els dos Jordis. Els traurem de la presó i, guanyant el 21D, haurem donat un primer gran pas”.