Quatre detinguts per furtar menjar i preservatius per valor de 1.250 euros a Banyoles

La Policia Local els va enxampar en un control de trànsit

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Banyoles han detingut tres homes i una dona d'entre 22 i 42 anys veïns de Terrassa (Vallès Occidental) com a presumptes autors d'un delicte de furt. Va passar el 15 de desembre. Una patrulla de la policia local va aturar un turisme a la rotonda Europa de les Nacions a Banyoles. Els agents van sospitar en veure que els quatre ocupants es mostraven molt nerviosos.
 
Una patrulla de mossos va dirigir-se al lloc per donar-los suport després de tenir coneixement d'un furt en un supermercat durant el qual els autors havien aconseguit fugir. Durant l'escorcoll del vehicle, la policia va trobar al maleter diverses bosses d’escombraries plenes de productes d’alimentació. Hi havia una gran quantitat de torrons i xocolates, bombons, cafès, llaunes de tonyina i caramels, així com diverses caixes de profilàctics. També es van localitzar dos mallots de color negre.
 
Les quatre persones van quedar detingudes per un delicte de furt en no presentar cap tiquet de compra que acredités que ho havien comprat.
 
Arran de la localització del vehicle amb els productes robats, la policia va comprovar si hi havien hagut altres furts a supermercats de la zona. Els agents van constatar que en un supermercat s'havien endut productes valorats en 148 euros i en un altre, per valor de 1.100 euros. Els articles robats eren els que s'havien localitzat al maleter dels detinguts.
 
Els quatre detinguts, tres homes i una dona d'entre 22 i 42 anys, són de nacionalitat romanesa i veïns de Terrassa (Vallès Occidental). La majoria compta amb antecedents per fets similars. Tots ells van passar el 17 de desembre a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.