El Teatre de Bescanó estrena el 2018 amb 14 espectacles de teatre, música i circ

Ofereix una programació d'hivern i primavera de primer nivell

El Teatre de Bescanó segueix treballant per ser referent en programació cultural, estrenarà el nou any amb una cartellera de primer nivell i amb propostes molt atractives, que inclou 14 espectacles de teatre, música i circ. La nova oferta és molt variada, amb un gran nombre d’actors de renom i adreçada a un públic molt divers, seguint la filosofia dels darrers anys i acostant la cultura a la població amb campanyes que ofereixen importants descomptes com el Qui no corre vola .

Alguns dels espectacles més destacats de la nova temporada són l’obra de teatre de proximitat Pluja, de Guillem Albà i Clara Peya, que va rebre el premi Innovació a la Fira de Titelles de Lleida d’aquest any i va quedar finalista als premis Max 2017, i  que arribarà al Teatre de Bescanó el 27 de gener a les 19:30h i a les 21h. També és molt esperada  Adossats , una producció del Teatre Romea escrita per Ramon Madaula i dirigida per Jordi Casanovas amb el propi Ramon Madaula entre els actors i Jordi Bosch, Carles Canut , Victòria Pagès, Marieta Sánchez i Guillem Balart que es podrà veure el 28 d’abril a les 21h. Un altre dels plats forts és Mala Broma, una comèdia negra de Jordi Casanovas dirigida per Marc Angelet, i amb Anna Sahun, Ernest Villegas i Óscar Muñoz, programada pel 24 de març a les 21h. I La Calavera de Connemara, de Martin McDonagh,  dirigida per Iván Morales i amb Pol López,  que es podrà veure el 10 de febrer a les 21h.

En l’apartat musical destaquen les actuacions d’Obeses, el 22 d’abril a les 18h, i de Blaumut, el 18 de febrer a les 18h, que presentarà el seu tercer disc, Equilibri, produït per Marc Parrot i editat per Música Global. Aquesta actuació estava programada per l’1 d’octubre i es va decidir posposar .

La programació de la nova temporada arrencarà el 14 de gener amb Los Mustangs,  a les 18h. El 4 de febrer a les 12h , es podrà veure l’espectacle infantil Encantades de la Cia PocaCosa Teatre.

El Teatre de Bescanó es manté ferm en la seva aposta per donar suport a les companyies gironines, amb l’anomenat km-0, i en aquesta ocasió es podrà veure l’espectacle de Marcel Tomàs i la Cia Cascai Teatre, El Comediant que arribarà el 24 de febrer a les 21h. El  4 de març  a les 12h arribarà l’espectacle musical de Dani Cherta, El vestit pop de l’emperador; l’obra de teatre musical Cabareta, del Festival Grec de Barcelona, es presentarà el 10 de març a les 21h; el 18 de març a les 18h el Black Music Festival presentarà WOM.  El Teatre de Bescanó també continua apostant pel teatre amateur, i  així per a la nova temporada s’ha programat l’obra El Testimoni del teatre Centre d’Arbúcies, el 7 d’abril a les 21h.

A més, en la nova programació hi té lloc el circ amb l’espectacle Des-hábitat de Vaiven Circo, que va ser premi nacional de circ 2016, i que es podrà veure el 15 de d’abril a les 18h.

L’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia, ha destacat que es tracta “d’una gran programació que es fa des d’un teatre petit amb una trajectòria molt important”. L’alcalde també ha subratllat el caràcter reivindicatiu que sempre ha tingut el Teatre de Bescanó amb campanyes de protesta contra la pujada de l’IVA cultural, amb les pastanagues com a protagonistes.

Èxit de la campanya 'Qui no corre ...vola!'

Amb l’objectiu d’acostar la cultura a la població, s’ha impulsat una nova campanya de promoció. Continuant en la línia que ha mantingut fins ara, el Teatre de Bescanó acompanya la seva potent oferta amb campanyes de promoció que compten amb importants descomptes  per tal de no deixar d’acostar els espectacles al públic i que el preu no sigui un obstacle per anar al teatre. “La nova campanya Qui no corre...vola! ha tingut un gran èxit amb la majoria d’entrades exhaurides”, segons destaca el director del Teatre de Bescanó, Quim Marcé. Hi ha hagut un total de 640 entrades corresponents a vuit actuacions amb descomptes del 40 i el 30 per cent. El Teatre de Bescanó porta a terme periòdicament campanyes de promoció amb importants descomptes perquè la seva programació estigui a l’abast de totes les butxaques i tothom pugui anar a veure espectacles de qualitat a preus assequible. “El nostre objectiu és apropar el teatre a tothom” diu Marcé.  

El Teatre de Bescanó ofereix la possibilitat de fer-se soci d’Amics del Teatre per mitjà de la plana web www.teatrebescano.cat o directament a l’Ajuntament. Ser Amic del Teatre té molts avantatges, amb la possibilitat de poder disposar d’entrades a preu reduït i d’entrades gratuïtes en algun assaig general, a més de rebre al correu electrònic les novetats de la programació i gaudir de promocions especials.  Ara mateix els Amics del Teatre compten amb 5.669 socis.