El Girona derrota el Getafe i se situa en places europees

Stuani ha fet l'únic gol a l'inici del matx (1-0)

El Girona FC aconsegueix una victòria contra el Getafe  CF (1-0) que l'empeny cap a posicions d'Europa. Un únic gol matiner de Stuani al minut 5 ha donat els tres punts als blanc-i-vermells, que se situen en el sisè lloc de la classificació amb 23 punts.

Per afrontar el matx, Pablo Machín ha introduït un únic canvi respecte al partit contra l'Espanyol. Pere Pons, que està sancionat per acumulació de targetes, ha vist el partit des de la grada i, en el seu lloc, ha entrat Aleix Garcia. Pel que fa a la defensa, David Timor ha repetit posició de central, tot i que Bernardo ja s'ha recuperat de la lesió.

El Girona FC ha sortit amb ganes d'emportar-se la victòria i només ha necessitat 5 minuts per obrir el marcador. Ha estat amb una jugada a pilota aturada en què Mojica ha centrat per Stuani. El davanter, amb un remat de cap, ha avançat els gironins i ha fet el seu novè gol de la temporada.

El Getafe ha intentat portar el domini però s'ha topat amb un Girona intens. Els de Bordalás podrien haver fet el gol de l'empat després d'un error defensiu de Juanpe però Jorge Molina, que es trobava sol davant Bono, ha enviat la pilota molt desviada.

Els de Machín, amb l'avantatge al marcador han abaixat el ritme i només han tingut un xut del golejador Stuani, que ha enviat la pilota fregant el pal. A les acaballes de la primera part, els visitants han tingut l'ocasió més clara amb un xut d'Ángel Rodríguez que ha aturat Bono.
A la represa, el conjunt gironí ha sortit amb ganes i, al 47, Stuani podria haver fet el segon amb un remat de cap que ha aturat sobre la línia Guaita. Al minut 61, Pablo Machín ha fet el primer canvi condicionat per la lesió de Borja Garcia. El substitut ha estat Bernardo. El Getafe, per la seva part, ha començat a pressionar en atac i ha tingut xuts d'Ángel i Sergio Mora que han marxat desviats.

Als últims minuts, Stuani ha estat subtituit per Larry Kayode, que tornava després de recuperar-se d'una lesió, i Aday ha entrat per Portu. Els de Bordalás feien patir els gironins i han pogut fer el gol de l'empat, però s'han topat amb el porter local. Amb la por d'encaixar un gol després de l'experiència contra l'Alavés, els blanc-i-vermells han intentat perdre temps i, finalment, els tres punts s'han quedat a Montilivi.