Terricabras: ''Esquerra és el partit més preparat per governar la nova República Catalana''

L’eurodiputat va acompanyar Dolors Bassa i Roger Torrent a Figueres

Dolors Bassa, cap de llista d’Esquerra Republicana per Girona, va afirmar ahir a Figueres (Alt Empordà) que “estam davant una campanya difícil, sense igualtat de condicions. Però hem convertit aquesta indignació en energia per sortir a guanyar i aturar al bloc del 155. I guanyarem perquè, o ho fem, o ens arrasaran”. Bassa ha realitzat aquestes declaracions durant un acte de campanya que Esquerra ha celebrat a l’Auditori dels Caputxins, i que ha reunit més de 200 persones.

Roger Torrent, candidat d’ERC per Girona, ha recordat un viatge recent als parlaments britànics i irlandès per afirmar que “pels companys diputats l’1 d’octubre va ser una sorpresa negativa veient la policia atonyinant la gent. I d’altra banda, els va sorprendre la nostra reacció. Ens van dir que s’ha de ser molt valent per quan veus que arriba la policia, i t’atonyina, aixeques els braços, i aguantes”.

“Aquestes eleccions va de resistir i construir. Resistir perquè no guanyi els del bloc del 155 que esmicolaran consensos bàsics del nostre país que estan en risc com TV3, els Mossos o l’escola catalana”, ha argumentat Torrent.

El candidat republicà ha insistit que “les urnes són una oportunitat per construir. I això ho farem a partir del 22 de desembre. I necessitarem gent i projecte, i Esquerra és la garantia d’això”.

Josep Maria Terricabras, diputat d’ERC al Parlament Europeu, ha explicat que “el nostre país és un país ocupat tot i que sembla que alguns no se n’adonen”. L’eurodiputat republicà ha afegit que “Esquerra és el partit que a hores d’ara està més preparat per governar. I que ningú ho dubti, Europa mirarà aquestes eleccions”.

Agnès Fàbregas, candidata d’ERC per Girona ha manifestat que “qui decideix el futur de Catalunya som els catalans. I per aquest motiu el 21D que ningú es quedi a casa perquè està en joc la nostra llibertat. Ens toca triar entre qui vol construir i qui vol destruir”.

Agnès Lladó, portaveu del grup municipal d’ERC a Figueres, ha presentat l’acte i ha deixat clar que “el 21D ens ho juguem tot i, a les urnes com sempre, defensarem la República social per la qual estem lluitant”. Lladó ha afegit que “Esquerra som garantia de República, de bon govern i som els únics que podem aturar el bloc del 155 i Ciutadans”.