El Centre Eix de Negoci acollirà la 4a Trobada d'emprenedors i empreses de la Selva

Tindrà lloc el pròxim divendres, 15 de desembre

El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners acollirà una nova Trobada d’emprenedors i empreses de la comarca de la Selva el pròxim divendres, 15 de desembre, al matí. La jornada se centrarà en una taula rodona d’experiències emprenedores que comptarà amb la participació de les empreses Social Point ( un emprenedor local en una start-up de referència en el món dels videojocs) Sunt Protect Refresh (una innovació que ofereix salut a l’abast de tothom) Editorial Gregal (Estratègies per actuar en un mercat tradicional en plena transformació) Assercat Suport ( Atenció integral de les persones que estimes d’una forma professional) Fusionant les dues passions familiars per crear un projecte comú) Bimbos Van i Som i Serem (Et dissenyem el mitjà per descobrir el món sobre rodes ).

Aquesta Trobada d’emprenedors i empresaris, que arriba a la seva quarta edició totalment consolidada, estarà dinamitzada per la coach i psicòloga Joana Frigolé.

En la segona part d’aquesta activitat es farà una dinàmica participativa de grup que porta per títol: “Vestim el tió de l’emprenedor”. Seguidament i ja per acabar la jornada es farà cagar el tió amb tots els participants a la sessió. Aquesta activitat compta amb la col3lboració de Magma, Orígens, Piscina La Selva, U32, Galetes Farners, La Barberia, Confraria de la Ratafia, Oriol Plant i Software Girona.

Després de l’èxit assolit en les edicions anteriors de la Trobada d’emprenedors i empreses, així com també de les dues Mostes de Caràcters Creatius Start Art, que es van fer el juliol de 2016 i el juliol de 2017 respectivament, les expectatives per a aquesta Trobada són molt bones, segons han explicat des del mateix Centre.

El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma va obrir les seves portes l’any 2014 i compta amb més d’una dotzena d’empreses que hi tenen la seva seu. Al llarg de l’any s’hi organitzen més d’una quarantena de sessions formatives i altres activitats.