Caula (ERC): ''Som la garantia que des de Ciutadans no ens governaran''

La número 3 d’ERC per Girona va fer un acte de campanya des de Castellfollit

La número 3 d’Esquerra Republicana per Girona, Anna Caula, ha manifestat des de Castellfollit de la Roca que “Esquerra som la garantia de la República, la garantia que des de Ciutadans no ens governaran”. Caula ha participat en un acte que també ha comptat amb la presència de la també candidata republicana, Anna Barnadas, i l’alcalde de la població, Miquel Reverter.

Caula ha recordat que “molta gent com jo han fet el pas per a defensar una societat més justa i, davant el 21D, tenim clar que participem en unes eleccions il·legítimes però ho farem per defensar drets tan fonamentals com els de reunió o expressió”.

“Durant els darrers dos mesos ens han intentat humiliar però s’han trobat amb un poble amb empenta, i solidari, que no s'arronsa. Tenim clar que només tenim camí, seguir lluitant. I així ho farem”, ha dit Caula.

Anna Barnadas, número 13 d’ERC a Girona, ha recordat que “l’1 d’octubre o quan sortíem dels col·legis electorals, i ens miràvem als ulls, ens dèiem que havíem guanyat” i ha afegit que “és amb aquest ànim que hem d’afrontar les eleccions i, el 21D, omplir les urnes de llibertat. Com ha dit l’Anna, Esquerra som la garantia que des de Ciutadans no ens governaran”.

Barnadas ha tingut unes paraules per a Oriol Junqueras quan ha explicat que “recordo l’Oriol i us dic que resistim. Ell està convençut que els que estem a fora farem tot el possible per defensar la República”.