L'accident mortal a l'AP-7 s'ha produït per una col·lisió entre un camió, una furgoneta i quatre turismes

El xoc s'ha saldat amb dos morts, dos ferits greus i dos de menys greus

  • L'accident mortal a l'AP-7. ACN
    L'accident mortal a l'AP-7
    Fotos: ACN
  • El cotxe que s'ha incendiat a l'accident mortal de l'AP-7. ACN
    El cotxe que s'ha incendiat a l'accident mortal de l'AP-7
    Fotos: ACN

L'accident mortal d'aquest matí a l'AP-7 s'ha produït quan, per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre un camió, una furgoneta i quatre turismes. Concretament, els fets han tingut lloc al punt quilomètric 64,7, al terme municipal de Vilablareix (Gironès) i, com a conseqüència del xoc, un cotxe s'ha cremat.

El sinistre s'ha saldat amb dues víctimes mortals ocupants d'un dels cotxes implicats, dues persones ferides greus i dues més de ferides menys greus, que han estat traslladades a l'hospital Trueta de Girona. Arran dels fets, s'han activat nou patrulles dels Mossos d'Esquadra, els Bombers i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Pel que fa a l'afectació viària, la circulació s'ha tallat en el punt de l'accident en sentit nord i cap a dos quarts de vuit del matí s'ha pogut obrir un carril. En aquests moments, a l'AP-7, ja no hi ha retencions, però igualment Trànsit demana prudència perquè hi ha trànsit intens.


Les dues víctimes mortals són el conductor i la passatgera davantera d'un dels cotxes que s'ha vist implicat en l'accident. Es tracta d'un noi, W.A., de 21 anys i veí de Girona, i una jove, A.M., de 25 anys i veïna de Salt. Tots dos de nacionalitat espanyola.

L'accident ha produït llargues cues a primera hora d'aquest matí. Entre els conductors atrapats hi ha centenars de cotxes que es dirigien cap a la capital de Bèlgica per participar a la manifestació 'Omplim Brussel·les', convocada per ANC i Òmnium per al 7 de desembre. Molts usuaris han alertat de l'accident a través de les xarxes socials i recomanaven evitar la congestió passant per la veïna N-II.